sábado, 16 de marzo de 2019

Barcelona acull l'III Congrés Català de Naturopatía el pròxim dia 6 d'abril

L'Organització Col·legial Naturopática de Catalunya celebrarà el seu III Congrés Català de Naturopatía, a Barcelona, el dia 6 d'abril amb l'objectiu de convertir el Congrés en un referent de qualitat científica Naturopática. El Congrés Català de Naturopatía es configura com un espai de diàleg i de desenvolupament del saber Naturopático, que proporciona contactes i actualitzant col·laboracions entre investigadors, professionals i estudiants de Naturopatía.

Nora Villafranca, Coordinadora de l'III Congrés Català de Naturopatía, afirma "Hem preparat una trobada professional del màxim interès per al Professional Naturòpata i el conjunt de la Professió Naturopática, amb destacats ponents especialistes, que convidi a la participació dels Professionals Naturòpates i generi un intercanvi d'experiències per a continuar construint la Naturopatía, una Naturopatía científica i professional".

Aquest esdeveniment també pretén promoure i facilitar l'intercanvi d'idees i experiències entre Professionals Naturòpates Col·legiats, amb la finalitat de continuar avançant en el desenvolupament de la Naturopatía en benefici sempre de l'usuari dels Serveis Professionals de Naturopatía.

El Congrés de la Professió Naturopáticas'està configurant en l'esdeveniment central de la Professió Naturopática a Catalunya. Per a això comptem amb ponents de gran trajectòria professional i especialistes en les diferents àrees de coneixement de la Naturopatía, que ens donaran a conèixer els últims avanços científics i professionals en tots els àmbits de la Naturopatía.

Informació i inscripcions: III Congrés Català de Naturopatía

No hay comentarios:

Publicar un comentario