viernes, 29 de marzo de 2019

L'Organització Col·legial Naturopática de Catalunya ultima els detalls per a la celebració del III Congrés Català de Naturopatia, a Barcelona, ​​el dia 6 d'abril

L'Organització Col·legial Naturopática de Catalunya ultima els detalls per a la celebració del III Congrés Català de Naturopatia, a Barcelona, ​​el dia 6 d'abril amb l'objectiu de convertir al Congrés en un referent de qualitat científica Naturopática.

El Congrés Català de Naturopatia es configura com un espai de diàleg i de desenvolupament del saber naturopàtic, que proporciona contactes i actualitzant col·laboracions entre investigadors, professionals i estudiants de Naturopatia. 

Nora Villafranca, Delegada de l'Organització Col·legial Naturopática a Barcelona i Coordinadora de l'esdeveniment de Catalunya afirma "hem treballat per configurar una trobada professional del màxim interès per al Professional Naturòpata i el conjunt de la Professió Naturopática, amb destacats ponents especialistes, que convidi a la participació dels Professionals Naturópatas i generi un intercanvi d'experiències per a seguir construint la Naturopatia, un Naturopatia científica i professional ". 

Aquest esdeveniment també pretén promoure i facilitar l'intercanvi d'idees i experiències entre professionals Naturópatas Col·legiats, per tal de seguir avançant en el desenvolupament de la Naturopatia en benefici sempre de l'usuari dels Serveis Professionals de Naturopatia. 

El Congrés Català de Naturopatia s'està configurant en l'esdeveniment central de la Professió Naturopática a Catalunya. Per a això comptem amb ponents de gran trajectòria professional i especialistes en les diferents àrees de coneixement de la Naturopatia, que ens donaran a conèixer els últims avenços científics i professionals en tots els àmbits de la Naturopatia. 

Informació i inscripcions: III Congrés Català de Naturopatia

No hay comentarios:

Publicar un comentario